Vraagt u zich af wat u kan doen of hoe u kan meehelpen?

Ons werk steunt op de inzet van onze medewerkers, supporters en donateurs. Zonder jullie zou ons werk simpelweg niet bestaan. Steun ons in ons werk zodat we ook in de toekomst er voor deze mensen kunnen zijn.

Steun materieel

Misschien heb je materialen of iets anders waarmee je onze werking kunt helpen. Regelmatig kunnen we naast financiële steun ook materiële steun gebruiken om onze werking te ondersteunen. Of het nu gaat om kleren, voedsel, slaapzakken, gebouwen, slaapplaatsen of iets anders waarvan u denkt dat we het kunnen gebruiken, dan horen we graag van u. Materiële steun wordt enkel na overleg met de leidinggevende van de vzw aanvaard. Vanwege de beperkte opslagplaats die we op dit moment hebben zal slechts een beperkt aantal zaken aanvaard worden als materiële steun.

Werk mee in onze werking

Onze werking draait bijna volledig op vrijwilligers. We zijn dan ook steeds opzoek naar mensen die zich voor langere of korte termijn willen inzetten binnen onze projecten. Wie wilt mee werken, bepaald in overleg met de projectleider welk werk het beste bij je past en hoeveel je wil en kan mee werken.

We zijn altijd op zoek naar verschillende talenten voor en achter de schermen. Je komt in ons team terecht waar we je wegwijs maken en helpen je plaats te vinden waar jij je goed voelt. Steunen door het aanbieden van opslaglocaties op afstand of dichtbij is ook zeker mogelijk! We hebben ambassadeurs verspreid over heel Vlaanderen die voor ons spullen inzamelen en stockeren om deze zo’n 2x per jaar bij ons af te zetten.

In de schoolvakanties is het in overleg ook mogelijk om een paar weken voltijds mee te werken.

Bid voor ons

Onze werking staat open voor iedereen en voor alle mensen van alle levensvisies of geloven. We willen dan ook onvoorwaardelijke hulp aanbieden aan onze doelgroep, dit vanuit onze christelijke identiteit, omdat we geloven dat God van ons vraagt om er voor alle mensen te zijn en Zijn liefde te delen met iedereen die het maar wilt horen. Bid voor onze werking, de medewerkers en onze bezoekers.