Open Deur viert 22/12 kerst met film, maaltijd en geschenk voor dak- en thuislozen

Open Deur viert 22/12 kerst met film, maaltijd en geschenk voor dak- en thuislozen

Het is de 2e kerstmis voor Open Deur vzw en, net als vorig jaar, willen we iets speciaals doen voor onze bezoekers. Vrijdagavond 22 december zal de deur zoals iedere vrijdag open staan, maar deze keer gaan we als vrijwilligers meer tijd steken in het dekken van de tafels om feestelijk te kunnen dineren. Erna gaan we met z’n allen een film kijken: ‘Jesus‘. Een productie uit 1979 die vorig jaar groot succes had en die zelfs gekend was bij sommige bezoekers omdat ze het hadden gezien lang geleden in hun eigen land in de eigen taal. De film ‘Jesus*’ is maar liefst in 1.500 talen beschikbaar.

Warme oproep

We willen de bezoekers een geschenk meegeven:

een rugzakje (donatie van 70 stuks ontvangen!) gevuld met
muts 
handschoenen
tandenborstel
tandpasta
chocolade
shampoo
deodorant
daklozenkaart van Brussel

sjaal
paar sokken
onderbroek

Hiervoor zijn we volledig afhankelijk van giften. Heb je iets van wat hierboven opgesomd wordt en nog niet doorschrapt is? Iedere woensdag en vrijdag zijn we open (Haachtsesteenweg 403, Schaarbeek) en ben je welkom om spullen af te zetten. Je kan ook financieel steunen door te storten op rekeningnummer BE 87 7360 2543 6494 met vermelding van ‘kerstactie’ zodat wij met jouw gift een rugzakje kunnen vullen. Als we van iets niet genoeg hebben binnengekregen, kunnen we dit zelf nog inkopen.
Als we dames hebben die ons toevallig zouden bezoeken, geven we een aangepast geschenk, maar de werking ontvangt 99% alleen jonge mannen. We hebben enkele andere organisaties waar we spullen kunnen omruilen voor de juiste doelgroep, dus heb je iets voor dames, laat het gerust ook weten. We weten waar het zeer goed terecht kan.

Voor contact over de kerstactie kan je op dit E-mailadres terecht: bloklanddan at gmail.com 

*De film zal in 2 zalen worden getoond: de grote zaal zal Engels gesproken zijn met Arabische ondertiteling en de kleine zaal is Frans gesproken met Nederlandse ondertiteling.

Geef een reactie

Sluit Menu